Menu
BE / Nederlands
Contact

Vooruitgang door duurzaamheid - JACKON Insulation opnieuw door EcoVadis bekroond

09.03.2022 - Dubbel succes: voor de tweede keer op rij voldoet JACKON Insulation aan de hoge eisen van de duurzaamheidsbeoordeling door EcoVadis, en voor het tweede jaar op rij wordt het bedrijf bekroond met een zilveren medaille!

JACKON Insulation behoort hiermee tot de beste 25 procent van de deelnemende bedrijven, die allemaal duurzaamheidsconcepten nastreven, en neemt vooral in het segment kunststofproductie een toppositie in.

Met de zilveren onderscheiding behoort JACKON Insulation in de algemene beoordeling tot de beste 8 procent van de gekeurde bedrijven uit de kunststofverwerkende sector. Wat het criterium milieubescherming en omgang met hulpbronnen betreft, staat JACKON in de top tien! Ook bij de andere parameters, namelijk arbeids- en mensenrechten, duurzame inkoop en bedrijfsethiek, was de boordeling uitstekend.

Deze rankings worden nu al door meer dan 600 multinationals gebruikt bij het nemen van inkoopbeslissingen. De aanbieder van duurzaamheidsbeoordelingen werd in 2007 opgericht in Parijs en heeft sindsdien een wereldwijd netwerk opgebouwd met meer dan 75.000 beoordeelde bedrijven. Tegelijkertijd biedt EcoVadis leveranciers en inkopers een platform voor de efficiënte uitwisseling van MVO-gegevens. Zo kan ook JACKON Insulation de eigen prestaties en successen op het gebied van duurzaamheid op een transparante manier presenteren.

“Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze waarden”, benadrukt Dr. Mark Plate, Polymer Technology Manager van de JACKON Group. “Door hun warmte-isolerende eigenschappen dragen JACKON producten in belangrijke mate bij aan de realisering van energie-efficiëntere en klimaatvriendelijkere gebouwen, voor een betere wereld. Met de positieve bijdrage aan de energieprestatie van gebouwen bieden wij investeerders, architecten en planners ondersteuning op het gebied van toekomstgericht bouwen.”

Images for the message

Vooruitgang door duurzaamheid - JACKON Insulation opnieuw door EcoVadis bekroond
Beeld 1 / 1:

Contactpersoon

Helena Platte
Marketing/Public relations
+49 (0) 5204 99 55 330

To top