Menu
BE / Nederlands
Contact

De online JACKOBOARD® beurs

Leer onze sterke punten kennen op de beurs

Welkom op onze online stand!

Ontdek al onze sterke punten op de JACKOBOARD® beurs!

U hoeft geen beurzen te bezoeken om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends op het gebied van badkamerrenovaties. Op deze site hebben we alle informatie verzameld die voor u van belang is. Kom alles te weten over het JACKOBOARD® systeem met bouw- en tegelelementen en aarzel niet om ons te contacteren.
Ons team staat altijd voor u klaar!

JACKOBOARD® Plano: XPS bouw- en tegelelementen voor het vormgeven van wanden en vloeren

De JACKOBOARD® Plano bouw- en tegelelementen van geëxtrudeerd polystyreenhardschuim zijn waterafstotend en eenvoudig te verwerken. Door de gemodificeerde mortellaag aan beide zijden kunnen ze naar keus worden betegeld, geplamuurd of bepleisterd.

Voordelen van JACKOBOARD® Plano:

 • Makkelijk te verwerken
 • Maakt het werk eenvoudiger en levert tijdwinst op doordat het oppervlak direct kan worden bekleed met tegels, plamuur of pleisterwerk
 • Naar wens bij te snijden
 • Op vrijwel alle dragers te bevestigen

  Downloads JACKOBOARD®

   

   

   

  JACKOBOARD® Aqua Reno douchebak: snel te plaatsen

  Deze nieuwe, direct betegelbare en lage douchebak kan dankzij de geïntegreerde afvoer binnen een dag worden geïnstalleerd.

  Ontdek hoe en waarom het aanleggen van een inloopdouche in de bestaande bouw niet alleen makkelijker is, maar tevens veel sneller gaat met de direct betegelbare JACKOBOARD® Aqua Reno douchebak.

  Door de integratie van de afvoer in het hogedichtheid-polystyreenschuim blijft de hoogte van de douchebak beperkt tot 65 mm, alles inbegrepen. Deze hoogte is ideaal voor het aanleggen van een inloopdouche bij renovaties.

   

   

  JACKOBOARD® Aqua Reno: ideaal voor renovaties

  Met JACKOBOARD® Aqua Reno maakt JACKON Insulation het een stuk makkelijker om bij renovaties een gelijkvloerse inloopdouche aan te leggen. Dankzij de geïntegreerde afvoer kan deze nieuwe, direct betegelbare en lage douchebak binnen een dag worden geïnstal

   

  Gedetailleerde uitleg:

  Wat is er zo anders aan de nieuwe JACKOBOARD® Aqua Reno douchebak?
  De JACKOBOARD® Aqua Reno douchebak is 65 mm hoog. 65 mm alles inbegrepen!
  De afvoer is namelijk geïntegreerd in de douchebak, die hierdoor de dunste op de markt is. Een klassieke douchebak is 40 mm dik. Maar als je daar de afvoer bij optelt, wordt het 97 mm. Met de JACKOBOARD® Aqua Reno douchebak met geïntegreerde afvoer win je dus minstens 30 mm. Omdat ondervloeren meestal 70 mm hoog zijn, is de douche volledig in lijn met de betegeling eenmaal Aqua Reno geplaatst en afgewerkt, zonder de funderingsplaat te raken.

  Waarom is de JACKOBOARD® Aqua Reno sneller te plaatsen dan andere douchebakken?
  De afvoer is geïntegreerd in het geëxtrudeerd polystyreenhardschuim, zodat het niet nodig is om de afvoer eerst vast te zetten in uitvlakmortel. Dankzij de gemodificeerde mortellaag aan boven- en onderkant is de douchebak volledig stabiel, ook bij de afvoer. Zelfs een olifant zou er zonder gevaar in kunnen douchen! Het resultaat: na plaatsing is het niet nodig om een nacht te wachten tot de uitvlakmortel droog is.
  En dat bespaart dus veel tijd.

  Welk ander kenmerk zorgt voor een snelle plaatsing?
  JACKOBOARD® Aqua Reno wordt geleverd in twee delen, waaronder het deel dat over de afvoerbuis komt te liggen zodat deze niet meer zichtbaar is. Een sponning zorgt voor een perfecte plaatsing. Voor het vastlijmen gebruikt u onze Board-Fix polyurethaanlijm, die bij het pakket wordt meegeleverd en die tevens een waterdichte afwerking garandeert. Alleen de randen van de douchebak hoeven nog waterdicht afgewerkt te worden.

  Wat zijn de andere kenmerken van deze douchebak?
  JACKOBOARD® Aqua Reno heeft dezelfde eigenschappen als alle direct betegelbare JACKOBOARD® producten: waterafstotend, robuust, rotvrij, direct te betegelen en bestand tegen de druk van rolstoelen.

  Wat zijn de leverbare formaten?
  De douchebak is leverbaar in drie formaten: 900 x 900, 1400 x 900 en 1800 x 900 mm, maar ook andere maten zijn op verzoek mogelijk.

  Welke accessoires worden bij de douchebak meegeleverd?
  De douchebak is in het midden voorzien van een design afvoerrooster van geborsteld massief roestvrij staal en wordt geleverd met Board-Fix lijm en een afdichtingsband van 10 m.

  Wat is de afvoercapaciteit van de JACKOBOARD® Aqua Reno douchebak?
  De capaciteit van de geïntegreerde afvoer, die een waterslothoogte heeft van 22 mm, is 30 liter/min.

  Wat zijn de voordelen ten opzichte van een afvoer die in een funderingsplaat of ondervloer moet worden aangelegd?
  Net als alle JACKOBOARD® Aqua douchebakken is de JACKOBOARD® Aqua Reno voorzien van een ingewerkt afschot. En net als de kern van XPS is hij waterafstotend, zodat het niet nodig is om het oppervlak van de douchebak waterdicht af te werken.

  Wat zijn de andere voordelen ten opzichte van traditionele douchebakken?
  Ten eerste is de JACKOBOARD® Aqua Reno douchebak zoals gezegd waterafstotend en direct betegelbaar. Dit zorgt voor onbeperkte creatieve mogelijkheden en uitstekende antislipeigenschappen.

  Bovendien is JACKOBOARD® Aqua Reno barrièrevrij. Dat maakt het mogelijk om tot op hoge leeftijd thuis te blijven wonen en geeft de badkamer een moderne uitstraling.

  Downloads JACKOBOARD® Aqua Reno

   

   

  JACKOBOARD®, maximale waterdichtheid voor de doucheruimte

  Met allerlei technische oplossingen voor volledig waterdichte douches en een ruim assortiment bouwplaten, werpt JACKON Insulation zich op als de specialist voor duurzame inrichtingen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. De complete collectie van JACKOBOARD® bestaat uit een kern van geëxtrudeerd polystyreenhardschuim (XPS) met een gesloten celstructuur en  dus volledig waterdicht en ijzersterk. Dit geëxtrudeerde polystyreen wordt gemaakt door JACKON Insulation. Het verzekert een duurzame waterdichting in vochtige ruimtes of ruimtes met veel spatwater zoals badkamers.

  De waterafstotende douche-elementen JACKOBOARD® Aqua voor inloopdouches

  Veel mensen dromen van een inloopdouche, want het is elegant, mooi en makkelijk toegankelijk.

  Maar het ontwerp en de waterdichtheid vragen  bijzondere aandacht. Alle gebruikte elementen moeten waterafstotend zijn, want waterinfiltratie in de vloer of  tussen de voegen zorgen voor ernstige schade. De extra vlakke douche-elementen JACKOBOARD® Aqua zijn de ideale oplossing voor een waterdichte douche en voor een perfecte verbinding tussen het afvoersysteem op de vloer en de bekleding.

  De verschillende onderdelen die perfect op elkaar afgestemd  zijn, garanderen een snelle montage van het douche-element. JACKOBOARD® Aqua is speciaal ontworpen voor inloopdouches en heeft  een hoge druksterkte (> 300 kPa). Dankzij het ingebouwde afschot van het douche-element wordt het water veilig en gecontroleerd afgevoerd: het water blijft binnen  de waterdichte zone .

  Een collectie uitstekende douche-elementen voor nieuwbouw of renovatieprojecten

  Het assortiment JACKOBOARD® Aqua van JACKON Insulation biedt veel verschillende douche-elementen. Ze passen zich aan alle opstellingen aan en garanderen steeds een optimale waterdichtheid. JACKOBOARD® Aqua Line pro is bijvoorbeeld verenigbaar met alle types tegelvloeren van 6 tot 21 mm dikte, en JACKOBOARD® Aqua Flat kan geïntegreerd worden in houten vloeren.

  Eigenschappen:

  De kern van geëxtrudeerd polystyreenhardschuim (XPS) is waterdicht en wordt gemaakt door JACKON

  • Ingebouwd afschot
  • Waterdichte afvoer vast ingebouwd
  • Direct betegelbaar

   

  Contacteer ons!

  Heeft u vragen? Ons team staat altijd voor u klaar!