Menu
BE / Nederlands
Contact

Eindeloze mogelijkheden met JACKOBOARD® - zelfs in de meest gecompliceerde badkamers

27.01.2023 - Edinburgh Bathroom Installers Ltd, gevestigd in Edinburgh, ontwerpt, levert en installeert hoogwaardige badkamers in en rond de Schotse hoofdstad Edinburgh. In het volgende interview legt Andy Mitchell uit wat belangrijk is in het dagelijkse werk van de badkamerinstallateur in Edinburgh en waarom hij niet zonder JACKOBOARD® in de badkamer kan.

Edinburgh Bathroom Installers Ltd, gevestigd in Edinburgh, ontwerpt, levert en installeert hoogwaardige badkamers in en rond de Schotse hoofdstad Edinburgh. In het volgende interview legt Andy Mitchell uit wat belangrijk is in het dagelijkse werk van de badkamerinstallateur in Edinburgh en waarom hij niet zonder JACKOBOARD® in de badkamer kan.


U werkt regelmatig met JACKOBOARD®. Hoe lang werkt u er al mee en welke producteigenschappen van de JACKOBOARD® bouw- en tegelelementen overtuigen u het meest? Wat waardeert u het meest? 

Andy: Wij werken al meer dan 6 jaar met JACKOBOARD®. Het systeem geeft ons de absolute zekerheid dat we werk van hoge kwaliteit afleveren, dat de tijd zal trotseren. 


Waarom raadt u het uw klanten aan?

Andy: We raden het onze klanten niet als zodanig aan, maar installeren gewoonweg geen natte ruimte zonder dit systeem. Het is standaard voor elke badkamer die we installeren! Bij elke gelegenheid die zich voordoet, promoten we het wel bij andere installateurs en vakmensen binnen de branche, meestal via onze sociale media.


Wat zijn de grote voordelen van JACKOBOARD®, als u er – zoals u – dagelijks mee werkt?

Andy: Wij vinden JACKOBOARD® zeer gebruiksvriendelijk. De elementen zijn licht, gemakkelijk te snijden en kunnen met weinig moeite vrijwel elke vorm worden gegeven. 


U bent een zeer creatieve installateur met perfecte oplossingen voor elk type badkamer. In welke mate draagt JACKOBOARD® bij tot het vinden van de beste oplossing voor de droombadkamer van uw klant?

Andy: We hebben nog nooit een werk gehad waarvoor we JACKOBOARD® niet konden gebruiken. De toepassingsmogelijkheden zijn enorm. Van waterdichte muren en natte vloeren tot zitbanken, legplanken, betegelde wastafels en meer.  


Hoe heeft JACKOBOARD® ertoe bijgedragen om de kleine, onhandige badkamer met gebogen muur om te vormen tot deze royale natte ruimte?

Andy: Wij gebruiken JACKOBOARD® Flexo Plus om gebogen muren perfect loodrecht te krijgen met een consistente straal, zodat wij deze bij het betegelen optimaal kunnen afwerken. 


Wat zijn de voordelen van de JACKOBOARD® douche-elementen (in vergelijking met andere oplossingen)?

Andy: Volgens ons is de kwaliteit van JACKOBOARD® ongeëvenaard. De elementen zijn licht, maar zeer sterk en gemakkelijk te snijden. Het feit dat het extra isolatie biedt, condensatie tegenhouden en warmteverlies in de kamer helpen te voorkomen, maakt het systeem voor ons de perfecte oplossing. 


Wat zijn de belangrijkste JACKOBOARD® producten voor u en uw dagelijkse werk?  

Andy: De producten die wij het meeste gebruiken, zijn de 12 mm dikke JACKOBOARD® elementen en de rozetten. Wij gebruiken deze dagelijks om in natte ruimtes gipsplaten te vervangen. 


Hoe zou u het geheim van uw bedrijfssucces omschrijven?

Andy: Klanttevredenheid en mond-tot-mondreclame. Dit bereiken wij door ervoor te zorgen dat het werk van begin tot eind aan de hoogste eisen voldoet. Een goede voorbereiding is hierbij essentieel.  

Images for the message

 • Eindeloze mogelijkheden met JACKOBOARD® - zelfs in de meest gecompliceerde badkamers
  Beeld 1 / 4: Fotocredits: Edinburgh Bathroom Installers - Het resultaat is een moderne kamer met zeshoekige mozaïeken op de gebogen muur, rustieke witte tegels op de andere muren en tegels met een blauw patroon op de vloer.
 • Eindeloze mogelijkheden met JACKOBOARD® - zelfs in de meest gecompliceerde badkamers
  Beeld 2 / 4: Fotocredits: Edinburgh Bathroom Installers - De situatie daarvoor: Een kleine oude badkamer met zeer ingewikkelde vormen en een gebogen muur.
 • Eindeloze mogelijkheden met JACKOBOARD® - zelfs in de meest gecompliceerde badkamers
  Beeld 3 / 4: Fotocredits: Edinburgh Bathroom Installers Het JACKOBOARD® Flexo Plus creative design board is uiterst flexibel. Het is de ideale en gemakkelijk aan te brengen oplossing voor de gebogen wanden van deze ingewikkelde badkamer.
 • Eindeloze mogelijkheden met JACKOBOARD® - zelfs in de meest gecompliceerde badkamers
  Beeld 4 / 4: JACKOBOARD® Flexo Plus bestaat uit geëxtrudeerd polystyreenhardschuim met een speciale coating aan beide zijden en kan direct betegeld, bepleisterd en bepleisterd worden.

Contactpersoon

Helena Platte
Marketing/Public relations
+49 (0) 5204 99 55 330