Menu
BE / Nederlands
Contact

Het bouw- en tegelelement met dat beetje extra

04.05.2023 - JACKOBOARD® Plano 1200 biedt flexibiliteit voor individuele ideeën in XXL-formaat – Extra breed voor minder voegen, extra licht voor snelle montage: het nieuwe 1200 mm brede XPS-bouw- en tegelelement JACKOBOARD® Plano 1200 biedt nog meer mogelijkheden. Het vormt de basis voor geavanceerde binnenafwerking en individuele vloer- en wandtoepassingen – vooral in ruimten met een hoge vochtigheidsgraad.

Zoals alle beproefde bouw- en tegelelementen van geëxtrudeerd polystyreen-hardschuim van JACKON Insulation is JACKOBOARD® Plano 1200 waterafstotend, zeer belastbaar en gemakkelijk te verwerken. Dankzij de breedte van 1200 mm hoeven slechts weinig voegen te worden geplamuurd. Vooral in douches en bij wand- en vloertoepassingen levert dit een enorme tijdwinst op. Het bouw- en tegelelement kan op elke gewenste maat worden gesneden. Een ander belangrijk voordeel: dankzij de speciale coating aan beide zijden kan het nieuwe bouw- en tegelelement naar wens flexibel betegeld, geplamuurd of bepleisterd worden.

Bovendien is het ideaal voor interieurafwerking en meubelbouw. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor wand-, buis- en badbekleding, wastafels, legborden en meubelconstructies.

Images for the message

  • Het bouw- en tegelelement met dat beetje extra
    Beeld 1 / 2: Het XPS-bouw- en tegelelement JACKOBOARD® Plano 1200 staat met zijn extra brede formaat de meest uiteenlopende vormgevingsmogelijkheden toe.
  • Het bouw- en tegelelement met dat beetje extra
    Beeld 2 / 2: Het nieuwe bouw- en tegelelement is de juiste keuze voor verfijnde interieurafwerking en individuele vloer- en wandtoepassingen.

Contactpersoon

Helena Platte
Marketing/Public relations
+49 (0) 5204 99 55 330