Menu
BE / Nederlands
Contact

Het JACKOBOARD® waterdichtingssysteem heeft de Europese technische goedkeuring ETA voor een betrouwbare waterdichting in de douchezone

20.02.2024 - Installateurs kunnen 100% vertrouwen op de hoge kwaliteit en lange levensduur van JACKOBOARD® Plano, bouw- en tegelelementen, Aqua douchebodems en hun toebehoren. Daarmee is het JACKOBOARD® programma de eerste keuze voor optimale waterdichtheid en snelle montage in badkamers en sanitaire installaties.

De ETA-goedkeuring voor het waterdicht maken van muren en vloeren in vochtige ruimtes (zowel openbare als privé) bevestigt dit systematisch met uitstekende testresultaten.

Betere treksterkte

Naast de eisen voor de CE-markering bereikt het JACKOBOARD® waterdichtingssysteem ook in combinatie met tegels buitengewone hechtwaarden tot 0,5 MPa. Met deze buitengewone waarden is JACKOBOARD® momenteel marktleider. Dat betekent maximale zekerheid voor tegelzetters en hun werk.

Perfect afdichtingssysteem

De componenten van het JACKOBOARD® waterdichtingssysteem zijn perfect op elkaar afgestemd - van de JACKOBOARD® Plano bouw- en tegelelementen tot de JACKOBOARD® Aqua douche-elementen, inclusief de toebehoren zoals JACKOBOARD® 2-K afdichtingsset, BOARD-FIX lijm- en afdichtingsmassa en afdichtingsmanchetten. De tests werden uitgevoerd met de meest gangbare merken tegellijm - voor een optimale systeemveiligheid. Het gebruik van de geteste componenten garandeert maximale bescherming met minimale inspanningen.

Betrouwbaarheid met JACKOBOARD® kwaliteit

Goed om te weten: De producten worden in het kader van de ETA-procedure regelmatig door een onafhankelijk instituut getest. Zo wordt gegarandeerd dat alle belangrijke producteigenschappen ook op lange termijn constant van hoge kwaliteit zijn - zodat het JACKOBOARD® waterdichtingssysteem altijd veilig en betrouwbaar in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid kan worden toegepast.

Trefwoorden : ETA / CE-markering

European Technical Assessment (ETA) is een onafhankelijke, Europese procedure om de belangrijkste prestatiekenmerken van een bouwproduct te beoordelen. Ze gaat gepaard met hoge kwaliteitseisen. Dankzij de succesvolle ETA-certificering dragen alle JACKOBOARD® systeemcomponenten het CE-keurmerk.

Images for the message

  • Het JACKOBOARD® waterdichtingssysteem heeft de Europese technische goedkeuring ETA voor een betrouwbare waterdichting in de douchezone
    Beeld 1 / 3:
  • Het JACKOBOARD® waterdichtingssysteem heeft de Europese technische goedkeuring ETA voor een betrouwbare waterdichting in de douchezone
    Beeld 2 / 3:
  • Het JACKOBOARD® waterdichtingssysteem heeft de Europese technische goedkeuring ETA voor een betrouwbare waterdichting in de douchezone
    Beeld 3 / 3:

Contactpersoon

Helena Platte
Marketing/Public relations
+49 (0) 5204 99 55 330