Menu
BE / Nederlands
Contact

Over ons

JACKON Insulation: wereldwijd actief

Sinds onze oprichting in 1987 staan vooruitgang en innovatie bij ons centraal. Wij hebben de grondslag gelegd voor nieuwe methoden, hebben nieuwe producten ontwikkeld en zijn voortdurend gegroeid. Met meer dan 300 medewerkers behoren wij vandaag tot de toonaangevende aanbieders van XPS-oplossingen in Europa.
Ons hoofdkantoor met de productievestiging bevindt zich in Mechau (DE), daarnaast hebben wij een fabriek in Olen (BE). Vanuit Steinhagen (DE) sturen wij het productmanagement, de verkoop en de marketing aan.
Met onze gebiedsbestrijkende buitendienst zijn wij altijd dicht bij onze klanten. Wij leveren onze innovatieve oplossingen van XPS vooral naar klanten in Europa, maar ook in Dubai of Sydney kunt u ze al in uiteenlopende toepassingen vinden!

JACKON XPS-oplossingen zijn ideaal voor strengere praktijkvereisten, bijv. als eersteklas isolatie gevraagd is, een hoge vochtbelasting voorhanden is en het materiaal wordt blootgesteld aan extreme belastingen.

Wij zien onszelf als probleemoplosser en vertrouwen daarvoor op jarenlange materiaal- en productiedeskundigheid en op de vaktechnisch gefundeerde knowhow van onze medewerkers. Op deze wijze kunnen wij uitdagingen aan en de passende oplossingen uitwerken.

Wij hebben vertrouwen in innovatieve ideeën en gaan daarvoor nieuwe wegen, baserend op eigen onderzoeks- en ontwikkelingswerk. Voor nieuwe ontwikkelingen ten voordele van onze klanten zijn wij gewild, gebruikelijke denkpatronen te verlaten en visionair te werken. JACKON Insulation staat voor vooruitgang en de vrijheid om iets goeds nóg beter te maken.

Klik hier voor meer informatie over onze oplossingen en producten.

U hebt een nieuwe uitdaging voor ons? Wij verheugen ons erop om deze uitdaging samen met u aan te gaan.